Η αποτρίχωση LASER είναι η τεχνική που εφαρμόζεται στο ιατρείο μας και απαλλάσει μόνιμα την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα. Οι ασθενείς ξεχνούν τις οποιεσδήποτε μεθόδους: ΞΥΡΑΦΙ, ΚΕΡΙ, ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ, ΜΗΧΑΝΕΣ και απολαμβάνουν ένα ΛΕΙΟ και ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ για το υπόλοιπο της ζωής τους. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε το σύστημα ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ SYNOSUR ALEXANDRITE, προέλευσης Αμερικής με ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.


ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ


- ΘΥΛΑΚΙΤΙΔΑ
- ΥΠΕΡΤΡΙΧΩΣΗ - ΔΑΣΥΤΡΙΧΙΣΜΟΣ

Οι τρεις παραπάνω λόγοι είναι μερικοί από αυτούς που η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER είναι η ΛΥΣΗ. Συχνά δημιουργείται θυλακίτιδα και σημάδια από άλλους τρόπους αποτρίχωσης. Πολλοί κυρίως άνδρες χρήζουν αποτρίχωσης στην περιοχή του κόκκυγα για την αποφυγή δημιουργίας κύστης κόκκυγος. Στο δασυτριχισμό λόγω ορμονικών διαταραχών είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση. Σαφώς ο δερματολόγος μπορεί να ελέγξει τον ασθενή του εργαστηριακά για το λόγο της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER


Για να γίνει εφαρμογή LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ πρέπει οι τρίχες να έχουν μια μικρή έκφυση περίπου 1-2 mm. Ο ιατρός σαρώνει όλη την έκταση του δέρματος που θέλουμε να αποτριχώσουμε. Η θεραπεία είναι ΓΡΗΓΟΡΗ και ΑΝΩΔΥΝΗ μιας και το σύστημα έχει υποστήριξη ψύξης ώστε να ελαχιστοποιεί το αίσθημα πόνου. Η επανάληψη των συνεδριών είναι περίπου ανά 2 μήνες, ανάλογα με την περιοχή και για το μεσοδιάστημα των 2 μηνών δεν υπάρχει τρίχα. Το σύνολο των συνεδριών για ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ είναι περίπου 5 - 6 συνεδρίες ανάλογα με την περιοχή. Μετά τη συνεδρία μπορεί να εμφανισθεί ένα ήπιο ερύθημα, το οποίο φεύγει μετά από λίγο χρησιμοποιώντας κάποιες αντιερεθιστικές κρέμες και συνιστάται αποφυγή του ήλιου και χρήση αντηλιακού τις επόμενες ημέρες.


ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;


Στο DERMA CHECK COSMETIC οι θεραπείες εφαρμόζονται μόνο από δερματολόγο. Με τα συστήματα που εφαρμόζονται στο ιατρείο μας γίνονται κανονικά οι συνεδρίες τους καλοκαιρινούς μήνες.


ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ


Η μέθοδος LASER υπερτερεί οποιασδήποτε άλλης μεθόδου, όπως το ξυράφι, το κερί, οι αποτριχωτικές κρέμες και οι μηχανές. Συχνά δημιουργείται εν τω βάθει θυλακίτιδα, τοξική αλλεργική δερματίτιδα, χαλάρωση δέρματος, ευρυαγγείες, πανάδες, χωρίς να δίνουν μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχοφυΐας. Συχνά πυκνά οι ασθενείς παραπλανούνται από κέντρα αισθητικής για εφαρμογές LASER αποτρίχωσης χωρίς να είναι LASER. Το παλμικό φως,η φωτόλυση είναι μερικά συστήματα που προσφέρονται παραπλανητικά ως laser. Αυτού του τύπου οι εφαρμογές κοστίζουν φαινομενικά λιγότερο όμως δεν έχουν μόνιμο αποτέλεσμα. Ο ασθενής θα πρέπει να εμπιστευθεί τον μόνο ειδικό που είναι ο δερματολόγος.


ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ


Η αποτρίχωση LASER μπορεί να εφαρμοσθεί σε ΟΛΕΣ τις περιοχές ανεπιθύμητης τριχοφυίας. Ενδεικτικά αναφέρονται:

-ΠΡΟΣΩΠΟ (παρειές, πιγούνι, άνω χείλος, φρύδια ζυγωματικά)
-ΠΟΔΙΑ
-ΜΑΣΧΑΛΕΣ
-ΜΠΙΚΙΝΙ
-ΧΕΡΙΑ
-ΠΛΑΤΗ
-ΘΩΡΑΚΑΣ