2109680072

Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα

Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι πολυπαραγοντική κατάσταση, μερικές από αυτές τις αιτίες είναι η διατροφή, η έλλειψη άσκησης, το κάπνισμα, ορμονικοί παράγοντες, το στρες, η χρήση οινοπνεύματος - αναψυκτικών. Σημαντικό ρόλο παίζει και η κληρονομικότητα, καθώς κάποιες γυναίκες έχουν προδιάθεση για την εμφάνιση κυτταρίτιδας. Η μικροκυκλοφορία και η λεμφική κυκλοφορία είναι επίσης ένα βασικό αίτιο της κυτταρίτιδας. Στη θεραπεία της βασίζεται η μικροκυκλοφορία καθώς και η άσκηση.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία περιλαμβάνει ουσίες οι οποίες χορηγούνται σε διαλύματα, όπως είναι η καφεϊνη φωσφατυδιλοχολίνη, βιταμίνες, αντιοξειδωτικούς παράγοντες κ.λ.π.

Στο DERMA CHECK COSMETIC χρησιμοποιούνται διαλύματα γνωστών εταιρειών με ασφαλή αποτελέσματα, χωρίς παρενέργειες. Με γρήγορα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με τη βαρύτητα της κατάστασης και ξεκινούν από  5-8 συνεδρίες.

Με τη σύγχρονη χρήση του συνεχώς ανανεούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού στο DERMA CHECK COSMETIC προσφέρουμε συνδιαστικές θεραπείες κυτταρίτιδας με ULTRASOUND –RF και ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ LASER

Το ND- YAG LASER είναι ιδανική επεμβατική μέθοδος για την αντιμετώπιση της εμένουσας κυτταρίτιδας. Η εξειδίκευση της ιατρού μας στην λειτουργία του στην καρδιά της κυτταρίτιδας δημιουργεί καταστροφή του λιπώδους ιστού και στην σύσφιξη μέσω της παραγωγής νεοκολλαγόνου, προσφέροντας ένα τέλειο αποτέλεσμα. Στο DERMA CHECK COSMETIC εφαρμόζεται η θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα, ενώ ο ασθενής επιστρέφει στις δραστηριότητές του την επόμενη ημέρα.

FRACTIONAL LASER

H συγκεκριμένη θεραπεία έρχεται να συμπληρώσει τη θεραπεία της κυτταρίτιδας στο κομμάτι της σύσφιξης συνδιαστικά με άλλες θεραπείες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση : Γρηγορίου Λαμπράκη 21, Γλυφάδα, Αττική, Τ.Κ. 16675

Τηλέφωνα : 2109680072, 6972858680

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Καθημερινά κατόπιν ραντεβού
  • Σάββατο: Κλειστά

Βρείτε μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις προσφορές και τα δώρα μας