2109680072

Διώξτε τα σημάδια της ακμής

Διώξτε τα σημάδια της ακμής

Παλαιότερα δεν υπήρχε αποτελεσματική θεραπεία για τις ουλές ακμής. Σήμερα πλέον, αν και τα σημάδια ακμής αποτελούν ένα δύσκολο πρόβλημα, υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισής τους. Η θεραπευτική προσέγγιση που θα ακολουθηθεί επιλέγεται ανάλογα με το είδος των ουλών ακμής και μετά από κλινική αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης από Δερματολόγο.


Οι θεραπευτικές επιλογές για τις ουλές ακμής περιλαμβάνουν:


-    Θεραπεία ουλών ακμής με Χημικά peeling τριχλωροξεϊκού οξέος (TCA).
Στοχεύουν στην αποφλοίωση της επιδερμίδας και λείανση της όψης των ουλών ακμής. Βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό και τις δυσχρωμίες και τα σημάδια ακμής. Η αντιμετώπιση ουλών ακμής με χημικά peeling είναι πολύ διαδεδομένη και αποτελεσματική θεραπεία, με μόνο μειονέκτημα την παροδική απολέπιση της επιδερμίδας για λίγες ημέρες.


-    Θεραπεία ουλών ακμής με δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους.
Η αντιμετώπιση ουλών ακμής με δερμοαπόξεση στοχεύει στην απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, λειαίνοντας την υφή του δέρματος και μειώνοντας το βάθος των ουλών ακμής. Τα σημάδια από ακμή σβήνουν σιγά σιγά έπειτα από επαναλαμβανόμενες θεραπείες.


-    Θεραπεία ουλών ακμής με Fractional CO2 Laser. Με το laser αυτό γίνεται επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος που θέλουμε να διορθώσουμε και διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η αντιμετώπιση ουλών ακμής με τη μέθοδο αυτή οδηγεί σε ανάπλαση του δέρματος χωρίς το ενοχλητικό «ξεφλούδισμα» και η επούλωση είναι γρήγορη, χωρίς ιδιαίτερους ερεθισμούς. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση ουλών ακμής ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση. Ένας μέσος όρος συνεδριών είναι 4-5, σε διάστημα περίπου 20 ημερών μεταξύ τους και η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Τα σημάδια ακμής σβήνουν σταδιακά καθώς παράγεται όλο και περισσότερο κολλαγόνο, ήδη όμως από την πρώτη θεραπεία οι ουλές ακμής εξομαλύνονται.


-    Θεραπεία ουλών ακμής με αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων (PRP), που σε συνδυασμό με το Fractional Laser (Plasma Lift) ενισχύει την ανάπλαση της επιδερμίδας και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις ουλές ακμής. Η αντιμετώπιση ουλών ακμής μπορεί να επιτευχθεί είτε μόνο με τη θεραπεία PRP είτε καλύτερα με τον συνδυασμό Fractional laser και PRP. Αποτελεί την κορυφαία θεραπεία για τα σημάδια ακμής και η Derma Check Cosmetic είναι η μοναδική κλινική που την εφαρμόζει.


-    Θεραπεία ουλών ακμής με εμφυτεύματα από υαλουρονικό οξύ για το γέμισμα των ατροφικών ουλών ακμής. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ «γεμίζει» τις ουλές και διορθώνει την ανομοιογένεια του δέρματος. Η αντιμετώπιση ουλών ακμής με τη μέθοδο αυτή είναι αρκετά γρήγορη και τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα, ενώ τα σημάδια ακμής υποχωρούν σταδιακά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση : Γρηγορίου Λαμπράκη 21, Γλυφάδα, Αττική, Τ.Κ. 16675

Τηλέφωνα : 2109680072, 6972858680

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Καθημερινά κατόπιν ραντεβού
  • Σάββατο: Κλειστά

Βρείτε μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις προσφορές και τα δώρα μας